Eric Pina

MAART –APRIL 2018

Cultuurcentrum ’t Schaliken presenteert Eric Pina, in de Lakenhal in het midden van de Grote Markt van Herentals, met een selectie van etsen, tekeningen, schilderijen, sculpturen en papier maché. De tentoonstelling is gratis te bezoeken van 2 maart tot en met 22 april 2018, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur. De Lakenhal is een middeleeuws gebouw, de bijbehorende toren was een Belfort en behoort tot het werelderfgoed van de UNESCO.

Deze tentoonstelling is een organisatie van cultuurcentrum ’t Schaliken in samenwerking met Ingrid Verbraeken voor vzw Ter Informatie & Kunstpromotie.

 

 

_______________________________

MEI - JUNI 2016

werden we uitgenodigd in de EXPORUIMTE van CC Zwaneberg in Heist op den Berg. De bijzondere architectuur van het gebouw worp een ander licht op de details in het werk van Eric Pina. Een aantrekkelijke tentoonstelling met veel bezoekers!

 

 

__________________________________

MAART-APRIL 2016

exposeerde CC MAASMECHELEN in de prachtige museale expositieruimtes BOX en GALLERIE OOST, etsen, levensgrote pasteltekeningen, inkttekeningen en nieuwe kleine sculpturen van Eric Pina. Een fantastisch cultureel centrum met een hoogwaardige programmatie en een geweldig gedreven en goed geolied bijzonder hartelijk team medewerkers en directrice! Spring er eens binnen! Parking voor de deur, uitzonderlijk gezellige schouwburg en na de voorstelling... gezellig verbroederen aan de bar met de artiesten! www.ccmaasmechelen.be

Te laat om naar huis te rijden: B&B Basil en word wakker met zicht op het kerkje van Leut!

 

FOTOS: MEINDER MILISSEN

De leerlingen van de Lagere Graad van de ACADEMIE VOOR BEELDENDE KUNST van Herentals brachten een bezoek aan de tentoonstelling van Eric Pina en lieten zich inspireren. Hieronder kunt u een film en foto-verslag bekijken.

Atelierbezoek Eric Pina - Kunstpromotor Ingrid Verbraeken - sept. 2014

______________________________________

 

 

____________________________________

OKTOBER-NOVEMBER 2014

presenteerden wij in onze expositieruimte etsen, tekeningen, sculpturen en meer dan levensgrote pasteltekeningen van de Senegalese kunstenaar ERIC PINA.

Expositie Eric Pina – Impressie Frans Boenders - Arendonk okt.2014

 

Bekijk hier de volledige reportage

Deel 1: Atelierbezoek - Deel 2: Een impressie van kunstfilosoof Frans Boenders

 

Lees hier de flyer.

Lees hier het kortessay van Kunstfilosoof Frans Boenders.

Foto's: JOS SWEERE

Foto's: INGE MORIS

 

 

________________________________